Wednesday, May 27, 2015

Bandung 2015

Hambikkkk...
Lepas balik je dari Japan kerja dua hari nak tak nak ke Bandung pulak
Demam pun ada sebab letih
Dah ler sebelum ke Japan marathon ke sana sini siapkan kerja
Masa di Japan dapat email ada hal chemical tumpah pulak
asal ke sana je ada je emergency kes di pejabat

Nak ke Bandung tiket Malindo Air dah lama beli
memang murah, sorang seratus lebih
mas January tiket burnt camtu je sebab mak tak nak pergi, saya pula demam n ada meeting penting
jadi bila ada tiket murah memang laju je grab
sedar tak sedar last ke bandung 2013
di bandung memang tak membeli apa sangat
duit pun pakai yang tukar 2013 dulu
ada dekat 5 juta jugaklah
tu pun tak habis
sebab pi makan je, membeli tak pun
kain cotton sepesen je kat sona textile
macam dulu juga design
harga dah lah mahal
murah berganda2 di vietnam
tapi sayanglah luggage free 20kg

di bandung kami ke zen spa di sukajadi
naik angkotan dari jalan riau ke cihampelas
turun ciwalk ambil angkotan lagi ke sukajadi
zen spa ni sebelum sampai paris van java
1st time ke ciwalk dan sukajadi
saya lebih suka jalan riau n jalan dago
nampak lebih aman
zen spa ni dekat dgn hotel sukajadi

sekali naik angkotan bayar je 3000 rupiah kalau jauh sikit 4000 rupiah seorang

2 comments:

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...
This comment has been removed by a blog administrator.