Tuesday, December 24, 2013

Langkawi Pantai Yang Cantik

Pantai Chenang pun cantik tapi kawasan ni dah crowded sangat, jalan sesak dengan kenderaan, gerai jual baju dari Thai pun banyak. Now ada shoppping mal, Chenang Mall, ada Starbuck, Chatime, McD itu je...tak ada apa yg menarik pun. Kalau nak makan banyak pilihanlah, gerai makan, restoran arabnya termasuklah kedai makan Hj Ramli dan Hj Jelani utk masakan kampung dan Thai seafood, nanti next entry sebut pasal makan je. NI nak post gambar pantai di Langkawi.

Pantai Chenang waktu senja. Cantik!
Pantai Chenang, ni bukan peak season tapi padat dgn rakyat

Teluk Burau, cantik, agak jauh dari pekan Kuah tapi berbaloi, tenang dan tak serabut

Teluk Burau tepi Berjaya Hotel, sebelum  ni ada Mutiara Langkawi di sini tapi dah kena roboh, tak tau apa ceritanya
Gambar ni dan yang lain di bawah adalah di Andaman Resort, memang cantik, sesuai juga untuk family dengan kolam yang best, cuma agak jauh menghala ke Teluk Datai



The Datai....nampak tak sesuai je untuk anak-anak, pantai pun tak nampak, sunyi sepi.

No comments: