Monday, January 14, 2013

FREE SEAT

Benda free memang best tapi dalam dunia zaman sekarang ni mana ada bendanya yang free. Godek2 Air Asia punya website dapat grab 2 trip ke Indonesia, satu end of this year, satu lagi awal tahun depan. Jadi tidak perginya, berserah kepada Allah s.w.t, InsyaAllah. Saja je beli sebab dah ada pengalaman bila tahun lepas cuti berderet bersambungan tak ke mana-mana. Mati kutu sungguh. Bosan tahap gaban. (Sedapkan hati sendiri dengan reason anak exam lebih penting, so taklah ralat sangat). Nak beli tiket jam jam tu, memanglah mahal sangat. Melampau walau pun katanya budget flight.


No comments: