Tuesday, February 14, 2012

Air Asia Sales

Secara terus terang dah malas dah nak layan sales Air Asia ni.
Rasa membuang masa sangat.
Membuang masa menunggu dalam kafe tak berkopi itu.
Siap kena que bagai.
Kalau dulu jam 12 pagi boleh juga masuk booking.
Walau pun dah godek2 tiba-tiba tak boleh bayar.
At least dapatlah juga tangkap harga murah
Walaupun untuk sekejap
Sekarang ni sampai ke cerah dok menunggu lagi.
Apa kes kan.
Macam kita tak ada kerja nak buat.
Jadi lupakanlah...

Ada rezeki sampailah kita ke mana-mana pun
lepas ni katanya nak keluar satu lagi cheap flight Spore punyakan?

2 comments:

Nida said...

Kami pun sempat juga mem booked..hehe

zany said...

membook untuk pergi new zealand ke nida.
dah balik msia mesti rindu tempat tinggal bertahun2 tu kan.